Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΑΙΤΙΕΣ

ΧΑΝΘ : Ξεκίνησε από τις δραστηριότητες της, εισάγοντας και διαδίδοντας ομαδικά αθλήματα και αθλοπαιδιές, επειδή υπήρχε η ανάγκη οι νέοι να κοινωνικοποιούνται και να γυμνάζονται, για να έχουν ένα καλύτερο και υγιέστερο μέλλον

ACTION AID : Στην ACTION AID,  επειδή οι άνθρωποι ενθαρρύνουν τους συνανθρώπούς τους να αγωνιστούν με όλες τις δυνάμεις τους, πετυχαίνουν μια καλύτερη ζωή για αυτούς και τα παιδιά τους.

WWF : Το WWF ξεκίνησε ως μια μικρή ομάδα από συνειδητοποιημένους λάτρεις της άγριας φύσης που προστάτευαν τα φυτά και τα ζώα από το ανθρώπινο είδος, διότι άμα εξαφανιστεί ένα είδος ζώου ή ένα είδος φυτού δεν ταράζεται μόνο το ζωικό ή το φυτικό περιβάλλον αλλά διαταράσσεται και το ανθρώπινο είδος.



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΧΑΝΘ: Η ΧΑΝΘ περιέθαλψε τους πρόσφυγες της καταστροφής της Σμύρνης και ταυτόχρονα στην Ελλάδα ξεκίνησε η πρώτη πανελλήνια κατασκήνωση και ο προσκοπισμός ώστε να μάθουν τα παιδιά πώς να επιβιώνουν σε μια δύσκολη στιγμή.

ACTION AID : Σταδιακά, η ACTION AID συμπεριέλαβε στις δράσεις της εκπαιδευτικά προγράμματα και εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το παγκόσμιο πρόβλημα της φτώχειας. Με αυτήν την δράση βοήθησε πολλές χώρες ώστε να ξεπεράσουν τη φτώχεια  και να ζήσουν οι κάτοικοί των μια φυσιολογική ζωή, χωρίς στερήσεις και άγχος.

WWF : Η οργάνωση WWF έχει δημιουργήσει την περιβαλλοντική εκπαίδευση, έχει σώσει πάνω από 81 είδη υπό εξαφάνιση από το 1992, έχει προστατέψει 43 δάση παγκοσμίως και 34 είδη φυτών. Και με αυτό της το κατόρθωμα έχει βοηθήσει σχεδόν όλο τον πλανήτη ώστε θα λέγαμε ότι είναι ο ήρωας του κόσμου.     

Χριστίνα Τσ.
Δήμητρα Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου