Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Βοθεια στην διάσωση του περιβάλλοντος



Αγαπητοί μαθητές, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για μια πολλή σημαντική εθελοντική δράσει που πιστεύω μας αφορά όλους. Αυτή η δράσει είναι η σωτηρία όλου του περιβάλλοντος.

Μετά από μεγάλη συζήτηση αποφασίσαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουμε το περιβάλλον είναι να χρησιμοποιούμε λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια ή να χρησιμοποιούμε πιο εναλλακτικές λύσεις όπως ηλιακή ενέργεια, αιολική ενέργεια κ.α. ώστε να βοηθήσουμε το περιβάλλον αλλά και να κερδίσουμε και χρήματα που θα δίναμε για να πληρώναμε το ρεύμα οπότε βγαίνουμε και από της δυο πλευρές κερδισμένοι.

 Ένας άλλος τρόπος που συναποφασίσαμε είναι η   δενδροφύτευση στο σχολείο μας αλλά και σε άλλα μέρη του χωριού που διαμένουμε.
Εκτός από εμάς τους μαθητές πολλοί άλλοι συγχωριανοί προσφέρθηκαν να βοηθήσουν για να γίνει το χωριό μας πιο πράσινο και να γίνει ακόμα ένα βήμα για όλων τον κόσμο.

Για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη ιδέα θα χρειαστεί η έγκριση όπως και η βοήθεια του δήμου όσο και η δικιά σας στήριξη και βοήθεια γιατί όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε την κοινότητα μας πιο οικολογική και υπεύθυνη.              

Φώτης Κ.
Αντώνης Μ. 
Λευτέρης Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου